Meniu Închide

TABĂRĂ PENTRU OAMENI MARI

despre

CONVINGERI

Mâna din umbră care ne scrie destinul


21-25 august 2022

Conacul dintre Râuri, Gura Râului, Sibiu

Probabil că ai auzit de multe ori expresia „noi ne construim propriul destin”. Dar poate că nu îți este foarte clar CUM anume se ajunge să ne decidem singuri viața pe care o trăim.

Și nu îți este foarte clar pentru că multe aspecte care duc la construirea propriului destin, a vieții noastre așa cum este, sunt mecanisme inconștiente, automate. Ale noastre, ale părinților noștri, transgeneraționale.

Dacă este ceva ce mă impactează cel mai mult în lucrul meu cu oamenii, este exact această cauzalitate între cum gândește un om și viața pe care ajunge să o aibă.

O viața complicată, grea, cu multa suferință inutilă.

Și cât de simplu poate fi totuși să schimbi linia de destin pe care ești fără să-ți dai seama.

Viața noastra este o consecință a unei structuri, a unei fundații. Aceasta structură este sistemul nostru de convingeri. Care decide exact ce viață să avem.
Iar acest sistem de convingeri ne aparține într-o măsură foarte mică. Nici macar nu este al nostru. Și nici nu suntem conștienți de el. Cu toate acestea, el ne decide viață așa cum o trăim fiecare.

În aceasta tabăra vom avea 3 zile întregi de lucrat cu acest mecanism al convingerilor, inconștient, care ți-a stabilit întreg parcurs al vieții până acum. Fară ca măcar tu să-ți dai seama de acest lucru. Bonus vei învața tehnici de respirație extatică care vor susține tot lucrul tău din aceste 3 zile.

Dacă ai curaj să-ți pui propria viață sub lupă, să-ți chestionezi cele mai cimentate și automate convingeri.
Dacă ai curaj să lași să ți se prăbușească tot ceea ce credeai că este felul tău de a vedea lumea (dar care de fapt este doar „împrumutat”).
Dacă vrei să începi să trăiești în mod conștient și să iți desenezi tu propriul destin.

Atunci te aștept la Conacul dintre Râuri, Gura Râului (18 km de Sibiu) în perioada 21-25 august (intrare pe 21 august la prânz, ieșire pe 25 august dimineața, după micul dejun). Vei avea cazare în camera dubla, 3 mese pe zi, un grup fain de oameni și cursul transformator la care te invit.

Prețul pachetului

3200 lei
  • Cazare în cameră dublă
  • 3 mese pe zi
  • Un grup fain de oameni
  • Un grup fain de oameni
  • Cursul transformator la care te invit

Dacă vrei mai multe detalii contactați-ne la coachinglasuperlativ@gmail.com