Meniu Închide

Workshop de vindecare prin lucrul cu convingerile

7-8 mai 2022
București

CONVINGERILE noastre sunt FUNDAȚIA pe care ne construim întreaga viață.

Adică tot sistemul nostru de crezuri dictează cine suntem ca adulți, ce fel de viață vom avea, ce fel de relații, ce job, ce grad de nefericire și cât de sănătoși vom fi sau nu.

Problema este nici nu concepem ne separăm de această structură de convingeri. Ci ne identificăm cu ea. Ele sunt motorul vieții noastre.

Suntem atât de atașați de convingerile noastre încât luăm realitatea și tot ce se întâmplă și o înghesuim, schimbăm, retușăm, interpretăm, distorsionăm, astfel încât se potrivească cu convingerile noastre. Nici prin cap nu ne trece ne îndoim de convingerile noastre.

Am rămas tot timpul uimită de cât de creativi suntem noi, oamenii, traducem tot ce se întâmplă în jurul nostru, în versiuni care ne întărească propriile convingeri. Chiar dacă acele convingeri ne sunt pietre de moară legate de picioare și chiar dacă nici măcar nu ne aparțin nouă în mare măsură.

Despre cum am ajuns credem nu merităm, despre toată construcția de suferință construită pe convingerile noastre, despre ce putem face ne vindecăm de  tot alergatul acesta în cerc din mintea și viața noastră, voi vorbi sâmbătă și duminică, 7 și 8 mai, de la 10.00-18.00. 

Două zile-maraton,  timp în care lucrăm intens la noi înșine. ne întoarcem pe toate părțile, ne descoperim propriul sistem de crezuri și cât de mult ne-a dictat acesta viață pe care o trăim.

Ce sunt, cum apar și cum ne eliberăm de aceste convingeri?

Adevarul ne va elibera. De propriile convingeri limitative, de propria închisoare a minții.

Costul cursului este de 800 lei/persoană.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Vă aștept cu drag să ne revedem (cu cei pe  are îi cunosc deja), dar și să vă cunosc pe cei ce mă citiți aici și încă nu ne-am întâlnit față în față.