Meniu Închide

CĂLĂTORII PE ANDROMEDA

CALEA CĂTRE SINE – ÎMBRĂȚIȘAREA UMBREI

Tabără pentru oameni mari

5-9 august 2020

Conacul dintre Râuri, Gura Râului, Sibiu

În căutarea Sensului Vieții

Cei mai mulți dintre noi își petrec toată viața încercând să-i deslușească sensul. Îl căutăm analizând circumstanțele copilăriei noastre, obstacolele cu care ne-am confruntat, greutățile pe care le-am îndurat și triumfurile pe care le-am trăit. Căutăm indicații și sisteme spirituale care să ne dea o strategie pentru a ne croi drum prin viețile noastre, ca să ajungem să înțelegem scopul major a tot ceea ce există. Căutăm indicii care să ne ofere o cale de a ne înțelege trecutul, care să ne ghideze viitorul și să ne permită să conștientizăm modul în care ne încadrăm în imaginea de ansamblu.

Ce avem de regăsit?

Miturile și poveștile din vechime, care le permiteau oamenilor să își înțeleagă originile și locul de apartenență în marele ciclu al vieții, au și pentru noi o mare însemnătate dacă ne îndreptăm atenția spre ele și le dăm valoarea cuvenită. Oricum, aceste căi, până în cele mai adânci cotloane ale sufletului, s-au pierdut, fiind înlocuite de viteza modernă și haotică a vieții, care nu hrănește sufletul și nici nu alină inima. În timp ce mediul natural și moștenirea culturală a vechilor scrieri/povești/mituri dispare în jurul nostru, pierdem și mari întinderi ale sălbăticiei din interiorul nostru.. Ceva în interiorul nostru moare, pe măsură ce prăpastia dintre oameni și lumea naturală se adâncește. Ne simțim separați de lumea din jurul nostru și simțim o sărăcie crescândă a inimii și a sufletului.

Este timpul să găsim metode să ne amintim cine suntem și să reconstruim puntea spre o lume însufleţită.

perseu-andromeda-copy.png

Detalii

Un weekend prelungit, transformator

Durata taberei: miercuri – duminică ( 5-9 august. 2020)
Tabăra începe miercuri la ora 18 și se termină duminică la ora 12.

Preț / 1 persoană

2200 lei

Pachetul este pentru o persoană/loc în camera dublă și include:

Este totul întâmplător?

Suntem frunze în vânt sau avem capacități incredibile de care nu știm? Venim pe lume ca plastilina, gata să fim modelați de mediul exterior și experiențele de viață sau ne naștem în această viață și cu ceva daruri de la ursitoare, numai ale noastre?

A doua vârstă a „de ce”-urilor

De ce nu reușim să fim fericiti și împliniți? De ce tot căutăm ceva și nu găsim? De ce luăm deciziile pe care ne luăm? De ce am ales jobul, partenerul și prietenii pe care îi avem și nu alții? De ce unele roluri ne vin mănușă și altele nu? De ce gândim așa cum gândim, de ce simțim ceea ce simțim? De ce unii trec așa ușor și fericiți prin viață, iar alții au așa o viață grea?

Multe, multe întrebări

Cine sunt eu de fapt?

Cum sunt eu?

De ce m-am născut în această viață?

Unde trebuie să ajung?

Ce sunt acele părți din noi care se opun schimbării?

Ce parte din noi ne pune piedici?

Cum ne autosabotăm?

Ce este iluzia și oare trăim în ea?

Ce există dincolo de mintea mea?

Dar înăuntrul meu?

Cum pot ajunge la cea mai completă expresie și manifestare a mea în viața aceasta?

Ce sunt visele, miturile, legendele, scrierile vechi?

Despre ce lume vorbesc toate acestea?

De unde vine inspirația?

Dar visele?

Unde se duc strămoșii noștri și moștenirea lor?

Cum putem să ne simțim întregi și ACASĂ? Unde este ACASĂ pentru om?

Te invit într-o călătorie în interiorul dar și în exteriorul nostru; în adâncuri, dar și în eter.

Vom descoperi că precum în cer așa și pe pământ și așa și în noi înșine.

Vom descoperi darurile pe care ni le-au lăsat Ursitoarele la naștere, vom învăța să dresăm Dragonul, o vom elibera pe Andromeda, ne vom dezgropa puterea secretă și ne vom reîntregi.

Din orice călătorie nu te mai întorci acelasi; pleci șovăielnic și speriat, fără prea multe resurse, și apoi crești, înveți, ești ghidat, transformat, până când devii un alt om; mori și renasti… sau te naști din nou.

Asemenea vieții, workshopul acesta este o călătorie spre noi înșine și apoi spre Sursa din care venim.

Pas cu pas vom coborî mai adânc în noi, vom unifica toate părțile în care suntem scindați, apoi, întregi și compleți vom merge spre Sursa din care provine totul.

Tabăra este sub formă de curs cu parte teoretică și parte practică, profund experentiala și terapeutică, transformatoare, vindecătoare.

 

DESPRE MINE

 Până acum 15 ani mi-am trăit viață pe pilot automat, făcând ceea ce “trebuie” și era prestabilit dinainte de societate, familie, religie etc.

Însă nimic nu mă împlinea și golul meu interior creștea cu fiecare zi. Până într-o zi când am înțeles că mi-au furat viața. Că m-am lăsat manipulată, că am trăit pe pilot automat, așa cum considerau alții sau cum erau curentele în societate. A fost un punct dureros, foarte dureros, când am întors spatele la tot ce a însemnat viață mea până atunci, la toate crezurile și convingerile care nu mă reprezentau. 

Și m-am trezit în fața unui drum nou, necunoscut, pe cont propriu, neștiind nimic despre mine cu adevărat, neștiind cum se trăiește viața în libertate.

La început am  bâjbâit, nu am avut niciun ghid decât dorința mea arzătoare de a-mi fi bine și de a afla cine sunt. Mă criticam, mă uram, m-aș fi intors în locul cald pe care îl știam de-o viață, dar simțeam că dacă fac asta voi muri pe dinăuntru. Și am ales să merg înainte, singură, speriată, rănită.

Încetul cu încetul s-a făcut lumină. Am înțeles din ce în ce mai bine cine sunt, ce mă doare, ce îmi trebuie, ce îmi doresc. Am întâlnit mentori extraordinari care m-au ajutat pe drumul acesta spre mine.

Din tot ce am testat spre vindecare și spre drumul spre mine, NLP-ul m-a ajutat cel mai mult.

Acum, după 15 ani, iată-mă  ghid pentru tine, pe drumul spre tine. Tot ce îți  pot promite este că după acest curs îți vei lua puterea înapoi. Nu vei mai fi o frunză-n vânt, la discreția emotilor de tot felul, victima sigura a manipularii, cu o viata goala si nefericita si cu un sentiment acut de neputinta in propria viata, cu resemnarea ca “ asa e viata”.

Iti garantez ca vei intelege ca nu “asa e viata” , ci ca in mainile tale sta CUM sa fie viata ta.

Am facut multe scoli si cursuri in tara si in strainatate, am diplome peste diplome, insa, cel mai important este faptul ca am fost in iad,  am trecut prin noaptea neagra a sufletului. Nu am sa pot trece in locul tau prin propriul tau infern personal, dar pot merge ALATURI de tine, tinandu-te de mana. Si iti pot spune unde sa pui piciorul ca sa nu te scufunzi, ci  sa ajungi cu bine la limanul tau.

Te invit la acest curs ca la o calatorie asumata pe drumul spre tine. Spre deosebire de mine, tu vei avea sansa de a nu parcurge singur/a acest drum, ci de a ma avea alaturi cu tot ce sunt, stiu si pot face in acest moment.

CONFIRMAREA PARTICIPĂRII

Dupa ce ți-ai rezervat locul, vei fi contactat/ă pentru detalii suplimentare.

Va trebui să achiți jumătate din costul primului modul pentru a avea locul tău garantat.

Orice întrebari și nelămuriri ai, te rog să scrii la coachinglasuperlativ@gmail.com sau să suni la 0748210397