Meniu Închide

CURS NLP 2019-2020

Ia-ți puterea înapoi și schimbă-ți destinul!

BUCUREȘTI

CHIȘINĂU

Beneficiezi de:

8 module

Cursul NLP are 8 module (câte un weekend pe lună, ultimul weekend fiind o Tabără specială de final) - scroll în această pagină pentru structura completă.

Suport de curs tipărit

Primești după fiecare modul suport de curs tipărit pentru acasă - la finalul celor 8 module vei avea Cartea NLP.

Certificare acreditată

La finalul cursului obții Certificat de Practician NLP, acreditat Național.

Bonusuri

coaching unu la unu și de grup în timpul cursurilor
workshop-uri și conferințe gratuite
mastermind-uri: un mastermind / lună, între module.

Investiția ta

București

Ultimele 3 locuri

Fiecare modul valorează 170 Euro. Ai din partea mea două discount-uri,
dacă îți faci rezervarea locului până în 10 octombrie (rezervarea o faci plătind jumătate din primul modul):

10%

dacă te înscrii acum, până pe 10 octombrie,
deci 153 euro/modul

10%

extra Discount dacă achiți integral cursul,
înainte de începerea cursului

Discount-urile sunt cumulabile și sunt valabile doar până în data de 10 octombrie.

Investiția ta

Chișinău

Ultimele 2 locuri

Fiecare modul valorează 2528 MDL. Ai din partea mea două discount-uri,
dacă îți faci rezervarea locului până în 10 octombrie (rezervarea o faci plătind jumătate din primul modul):

10%

dacă te înscrii acum, până pe 10 octombrie,
deci 2275 MDL/modul

10%

extra Discount dacă achiți integral cursul,
înainte de începerea cursului

Discount-urile sunt cumulabile și sunt valabile doar până în data de 10 octombrie.

CUM TE AJUTĂ ACEST CURS DE NLP?

DESPRE MINE

 Până acum 15 ani mi-am trăit viață pe pilot automat, făcând ceea ce “trebuie” și era prestabilit dinainte de societate, familie, religie etc.

Însă nimic nu mă împlinea și golul meu interior creștea cu fiecare zi. Până într-o zi când am înțeles că mi-au furat viața. Că m-am lăsat manipulată, că am trăit pe pilot automat, așa cum considerau alții sau cum erau curentele în societate. A fost un punct dureros, foarte dureros, când am întors spatele la tot ce a însemnat viață mea până atunci, la toate crezurile și convingerile care nu mă reprezentau. 

Și m-am trezit în fața unui drum nou, necunoscut, pe cont propriu, neștiind nimic despre mine cu adevărat, neștiind cum se trăiește viața în libertate.

La început am  bâjbâit, nu am avut niciun ghid decât dorința mea arzătoare de a-mi fi bine și de a afla cine sunt. Mă criticam, mă uram, m-aș fi intors în locul cald pe care îl știam de-o viață, dar simțeam că dacă fac asta voi muri pe dinăuntru. Și am ales să merg înainte, singură, speriată, rănită.

Încetul cu încetul s-a făcut lumină. Am înțeles din ce în ce mai bine cine sunt, ce mă doare, ce îmi trebuie, ce îmi doresc. Am întâlnit mentori extraordinari care m-au ajutat pe drumul acesta spre mine.

Din tot ce am testat spre vindecare și spre drumul spre mine, NLP-ul m-a ajutat cel mai mult.

Acum, după 15 ani, iată-mă  ghid pentru tine, pe drumul spre tine. Tot ce îți  pot promite este că după acest curs îți vei lua puterea înapoi. Nu vei mai fi o frunză-n vânt, la cheremul emotilor de tot felul, victima sigura a manipularii, cu o viata goala si nefericita si cu un sentiment acut de neputinta in propria viata, cu resemnarea ca “ asa e viata”.

Iti garantez ca vei intelege ca nu “asa e viata” , ci ca in mainile tale sta CUM sa fie viata ta.

Am facut multe scoli si cursuri in tara si in strainatate, am diplome peste diplome, insa, cel mai important este faptul ca am fost in iad,  am trecut prin noaptea neagra a sufletului. Nu am sa pot trece in locul tau prin propriul tau infern personal, dar pot merge ALATURI de tine, tinandu-te de mana. Si iti pot spune unde sa pui piciorul ca sa nu te scufunzi, ci  sa ajungi cu bine la limanul tau.

Te invit la acest curs ca la o calatorie asumata pe drumul spre tine. Spre deosebire de mine, tu vei avea sansa de a nu parcurge singur/a acest drum, ci de a ma avea alaturi cu tot ce sunt, stiu si pot face in acest moment.

TESTIMONIALE VIDEO

DETALII ORGANIZATORICE DESPRE CURS

PROGRAM:

Cursul durează 8 luni – 8 module specializate, unul în fiecare lună (un weekend pe lună).

În total sunt peste 135 de ore de formare în care îți asigurăm, din partea noastră, toate materialele de curs de care ai nevoie, dar și consiliere personalizată și asistență în toate etapele de curs.

Per total vei avea 19 zile de formare, împărțite în zile intense de curs, la care se adaugă 7 zile de antrenament (Workshop NLP).

La sfârșitul celor 8 module vei fi certificat național ca NLP Practitioner.

LOCAȚIE:

Îți poti rezerva locul în oricare dintre cele 3 orase:

BUCUREȘTI
CHIȘINĂU

Locația exactă, precum și celelalte detalii administrative le primești imediat după ce îți confirmi participarea.

STRUCTURA CURSULUI PE MODULE

MODULUL 1

Structură și mod de predare acreditate de NLP Mania.
CUM SĂ COMUNICI CA UN EXPERT
 • Comunicare şi influenţare non-manipulativă
 • Persuasiune şi putere de influenţă, sau cum să ştii ce şi cum să spui, ca să fii convingător, în orice context
 • Identificarea şi stoparea manipulării emoţionale şi verbale, adică cum să identifici şi să dezamorsezi cele mai folosite tipare de manipulare şi deviere a atenţiei
 • Principii de comunicare eficientă şi detensionare a oricărui conflict, prin tehnici psihologice subtile
 • „Citirea” limbajului nonverbal şi interpretarea corectă a elementelor de limbajul trupului, pentru a ştii întotdeauna ce îţi comunică alţii, dincolo de cuvinte;
 • Adaptarea propriei comunicări şi alegerea atitudinii cele mai corecte pentru a transmite mesajele nonverbale cele mai eficiente, în funcţie de context şi interesul tau;
 • Citirea” limbajului ochilor (direcţiile privirii unei persoane indică strategia mentală şi lucrul la care se gândeşte)
 • Metode de empatie instantanee şi profundă, pentru crearea rapidă de conexiune cu oamenii

MODULUL 2

Structură și mod de predare acreditate de NLP Mania.
FOCUL INTERIOR ȘI PUTEREA CUNOAȘTERII
 • Ce este şi cum se accesează „carisma personală”, ca să o poţi activa în orice context;
 • Tehnici şi exerciţii puternice de inteligenţă emoţională, pentru eliminarea blocajelor şi a emoţiilor tale negative;
 • Rescrierea „rutinei emoţionale” şi activarea, la voinţă, a emoţiilor productive şi pozitive;
 • Structura mentală şi emoţională a oamenilor şi cum să te adaptezi la ea, în funcţie de cuvintele pe care ei le folosesc;
 • Decodarea şi influenţarea pozitivă a emoţiilor celorlalţi, prin elemente de cuvinte şi limbaj non-verbal;
 • Eliminarea tracului în Public Speaking şi cum să captezi uşor şi să păstrezi atenţia şi interesul publicului tău, în orice context;

Prin parcurgerea acestui modul, te reîntorci şi îţi faci un aliat din cel mai important rezervor cu combustibil pentru visurile tale: emoţiile.

Vei ştii cum să îţi anulezi şi să prelucrezi cu ajutorul minţii orice suferinţă, regret sau durere, care te ţine pe loc şi îţi consumă din energie.

Acest modul îți oferă tot ce ai nevoie teoretic și practic pentru a avea controlul absolut al emoțiilor tale și pentru a crește la maxim potențialul tău.

MODULUL 3

Structură și mod de predare acreditate de NLP Mania.
PROGRAMAREA, STRATEGIA ȘI ATINGEREA SUCCESULUI
 • Care sunt structurile de mentalitate ale oamenilor de succes şi cum să le aplici în viața ta, indiferent de domeniu;
 • Motivele psihologice, chiar dacă banale, pentru care majoritatea oamenilor NU ating niciodată ceea ce visează şi îşi doresc;
 • Cum să creşti motivaţia interioară, la o simplă decizie şi cum să devii eficient şi productiv, fără să simți că faci efort;
 • Cum să afli strategiile de gândire ale oamenilor pe care îi admiri, ca să le aplici rapid în viaţa şi obiectivele tale.
 • Cum să elimini frica şi anxietatea şi să le înlocuieşti cu entuziasm şi încredere în tine, oricând începi un proiect important pentru tine;
 • Tehnici şi exerciţii de „rescriere” a programului mental de amânare şi lene, ca să ai energie şi nerăbdare de finaliza cu succes, orice începi;

La finalul acestui modul, vei avea toate uneltele, principiile şi strategiile de mentalitate ale oamenilor de succes, uşor de implementat şi reprodus în viaţa ta.

Este momentul în care realizezi că nu mediul înconjurător, oamenii sau întâmplările din viaţă îţi influenţează „fericirea”, ci felul în care tu gândeşti despre toate acestea.

Şi vei ştii cum şi când să îţi adaptezi modul de gândire şi strategiile mentale, sau să le „împrumuţi” pe ale celor mai de succes oameni de pe planetă.

 

MODULUL 4

Structură și mod de predare acreditate de NLP Mania.

SCHIMBAREA GÂNDIRII PRIN CUVINTE
 • Calea uşoară de descoperire a erorilor de gândire prin sesizarea cuvintelor pe care le folosești zilnic;
 • Cum să descoperi convingerile limitative care te țin înlănţuit şi să le blochezi, prin intrebările de Coaching corecte;
 • Noțiuni şi exerciții de influențare, de a pune întrebări şi a sublinia cuvintele altor persoane, pentru o clarificare rapidă şi spulberare a înțelegerilor greșite;
 • Înveţi cum să descoperi „printre rânduri” intenţiile reale şi mesajele ascunse din cuvintele altor oameni;
 • Întrebarea generează un răspuns corespunzător, aşa că vei învăţa să pui întrebările corecte, pentru a primi cel mai eficient răspuns de la cei cu care comunici;
 • Tehnici de anulare definitivă a programelor tale de auto-sabotare, care te limitează şi te ţin pe loc, din evoluţie şi valorificarea potenţialului tău;
 • Vei reuși să deblochezi atitudini, mentalităţi şi situații în care te afli, prin claritatea pe care o aduc întrebările corecte şi pragmatic formulate.

Acest modul te face să devii cu adevărat stăpânul modului tău de gândire.

După ce înveți să îți pui întrebările corecte, nimic nu te mai oprește din drumul tău. Ai nevoie doar de o scânteie că să aprinzi flacăra puterii interioare, iar acest modul ți-o oferă.

Gândește-te la acele momente în care te-ai trezit că nu știi ce să spui când discuți cu cineva, la acele momente în care erai blocat și nu mai știai ce ai de făcut.

MODULUL 5

Structură și mod de predare acreditate de NLP Mania.
LIMBAJUL HIPNOTIC – CUM SĂ PROVOCI SCHIMBĂRI ÎN OAMENI
 • Principiile limbajului hipnotic şi rolul lui în provocarea schimbărilor profunde;
 • Cum să recunoşti ce emisferă a creierului are un om mai activă şi să îţi formulezi cuvintele şi propozițiile ca să convingi uşor şi pe înţelesul lui;
 • Cum să recunoşti construcţiile de limbaj hipnotic, din reclame şi mass-media că să le anulezi efectul asupra programării minţii tale;
 • Ce este subconştientul şi de ce este el principalul aliat al tău, chiar dacă ne-recunoscut până acum;
 • Exerciţii de limbaj hipnotic pentru „de-programarea” convingerilor tale înconştiente;
 • Cele mai eficiente tipare ale sugestiei şi auto-sugestiei, astfel încât să te motivezi pe tine şi pe cei din jur şi să obţii tot ceea ce îţi propui, fără efort sau amânare;

Este modulul care îţi desăvârşeşte abilităţile de comunicare şi obţinere de rezultate.

Este momentul în care ai acces la cele mai avansate metode de comunicare, influenţare şi persuasiune, aplicabile atât în relaţionarea cu cei din jur cât şi cu tine însuti, prin re-modelarea dialogului interior.

MODULUL 6

Structură și mod de predare acreditate de NLP Mania.
SUBCONȘTIENTUL ȘI COMORILE ASCUNSE ÎN EL
 • Accesarea potenţialului latent al subconştientului tău şi cunoaşterea rolului lui în viaţa ta;
 • Care sunt regulile după care acesta funcţionează şi de ce rolul lui este să îţi dea tot ce îţi doreşti, dacă ştii cum să îi ceri;
 • Tehnici diferite de relaxare şi eliminare a tensiunilor mentale si emoţionale;
 • Exerciţii de programare şi comunicare cu subconştientul tău, pentru a avea acces la resursele împlinirii oricărui obiectiv;
 • Vei ştii cum să îţi controlezi forţa vindecătoare a subsconştientului şi cum să te „programezi” pentru sănătate şi vitalitate;
 • Metode de programare mentală pentru o viată completă, împlinită pe toate planurile importante pentru tine.

La acest modul înveți să pui stăpânire deplină asupra tuturor forțelor ascunse în subconștientul tău.

Ai de acum acces la o capacitate de 100 de ori mai puternică decât tot ce ți-ai imaginat vreodată despre tine.

Înveți care sunt cuvintele cheie care activează subconștientul și vei învăța cum să le folosești cât mai eficient.

MODULUL 7

Structură și mod de predare acreditate de NLP Mania.
LINIA TIMPULUI ȘI RESCRIEREA TRECUTULUI TĂU
 • Vei afla cum te influenţează şi te conduce trecutul tău, chiar şi dacă l-ai uitat definitiv sau nu te mai gândeşti la el;
 • Exerciţii experenţiale de Linia Timpului, metoda de programare a unui viitor ideal;
 • Prin exerciţii individuale şi de grup, vei indentifica ce convingeri limitative ai “invătat” fără să vrei din intâmplările prin care ai trecut şi cum să le dezactivezi, pentru eliberarea potenţialului tău şi încrederii în tine;
 • Vei inţelege cum îţi poţi descoperi vocaţia sau misiunea personală, prin exerciţii psihologice pe Linia Timpului;
 • Vei rescrie scenariul vieții tale și îți vei modifica destinul în direcția dorită de tine.

Acest modul te învață cum să îți modifici viața prin înțelegerea trecutului.

Faptul că ai în prezent modul de viață de acum, e din cauza educației și a trecutului tău.

Tu păstrezi în subconștient tot trecutul tău iar el te influențează de acolo.

Acum vei învăța să reprogramezi trecutul ca să îți poți schimba prezentul și viitorul.

 

MODULUL 8 – Bootcamp

Structură și mod de predare acreditate de NLP Mania.
OPRIREA DEFINITIVĂ A „PILOTULUI AUTOMAT” ȘI RECONECTAREA LA SINE
 • Vei afla cum să scapi de vicii şi cum să îţi modifici automatismele de gândire care te fac să simţi pofta şi dorinţa incontrolabilă;
 • Prin metode şi exerciţii NLP vei ştii cum să rescrii, să anulezi sau să minimizezi impactul oricărei temeri foarte mari sau fobii pe care le-ai purtat cu tine vreodată;
 • Vei ştii cum să iţi observi gândurile şi cum să le interpretezi şi să le afli „motivele” si mesajele pe care le poartă;
 • Acum vei avea complet întreg arsenalul de tehnici şi exerciţii NLP şi vei ştii să-ţi alcătuieşti propriul “manual” de evoluţie şi dezvoltare.

Acest modul face trecerea spre nivelul de Maestru în NLP și vei învăța cum să asimilezi foarte rapid modul de gândire pe care îl are un model, un mentor al tău.

Înveți principiul pârghiei mentale, prin care schimbând un singur gând tu poți să schimbi un comportament sau chiar un stil de viață.

 

CONFIRMAREA PARTICIPĂRII

Dupa ce ți-ai rezervat locul, vei fi contactat/ă pentru detalii suplimentare.

Va trebui să achiți jumătate din costul primului modul pentru a avea locul tău garantat.

Orice întrebari și nelămuriri ai, te rog să scrii la coachinglasuperlativ@gmail.com sau să suni la 0748210397

CALENDAR

BUCUREȘTI

Modulul 1 – 18-20 octombrie
Modulul 2 – 9-10 noiembrie
Modulul 3 – 7-8 decembrie
Modulul 4 – 18-19 ianuarie
Modulul 5 – 15-16 februarie
Modulul 6 – 7-8 martie
Modulul 7 – 4-5 aprilie
Modulul 8 – 7-10 mai

CHIȘINĂU

Modulul 1 – 25-27 octombrie
Modulul 2 – 16 -17 noiembrie

Modulul 3 – 14-15 decembrie
Modulul 4 – 25-26 ianuarie
Modulul 5 – 22-23 februarie
Modulul 6 – 14-15 martie
Modulul 7 – 11-12 aprilie
Modulul 8 – 21-24 mai

TRAINER

Magdalena Drăgan

Trainer NLP, Master coach NLP, Health Coach, Antreprenor, Blogger, Autor programe educaționale pentru copii și adolsecenți.

Fondator coachinglasuperlativ.ro și mamicilasuperlativ.ro

Galerie

curs-nlp-4.jpeg