Meniu Închide

CONFERINȚĂ GRATUITĂ

Ia-ți puterea înapoi și devino conștient!

BUCUREȘTI
18 septembrie
18:00 - 22:00

CONSTANȚA
19 septembrie
18:00 - 22:00

CHIȘINĂU
21 septembrie
10:00 - 14:00

IAȘI
22 septembrie
10:00 - 14:00

Te invit la un eveniment gratuit, care va fi un punct de cotitură în viața ta.

Și fac asta pentru că eu cred în contribuție. În ceea ce dăm mai departe celorlalți din ceea ce suntem.

 Și vreau să împart din ceea ce sunt eu și am învățat și experimentat până acum. Dacă un singur om își schimbă viața în urma a ceea ce dau eu mai departe, știu că acel om își va crește altfel copiii, își va trata altfel soția. Apoi copiii lui vor întemeia familii care vor porni astfel de la un nivel crescut de conștiință. Și copiii copiilor lor vor duce și mai sus nivelul de conștiință. În felul acesta eu contribui la o lume mai bună și la schimbări benefice în viața multor generații. Las ceva în urma mea, mă simt parte din ceva mai mare că mine, mă simt aliniată cu misiunea mea.

 Tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii la această conferința apăsând pe buton AICI »  ( mai jos vei găsi tematică ei și toate detaliile) și să-ți asumi acest lucru. Adică să vii odată ce te-ai înscris.

 Să nu ții locul ocupat și apoi să renunți, pentru că locurile sunt limitate și cineva poate chiar are mare nevoie și nu mai găsește locuri.

 Îți mărturisesc sincer că am conceput această conferință pornind de la o întrebare: dacă un om mă întâlnește o singură data în viața lui și apoi nu mai are niciodată acces la nimic legat de vindecare, dezvoltare personală etc, ce ar trebui să-i spun eu în această unică întâlnire astfel încât viața acelui om să se schimbe radical în bine? Pornind de aici, am construit scheletul acestei conferințe care va avea și o importantă parte practică, de exerciții cu efect imediat.

Ce vei afla de la conferință?

La conferință vei afla informații esențiale pentru înțelegerea vieții tale și vei face exerciții practice ghidate, astfel încât să simți rezultate pe loc.

Înscrie-te la conferință AICI » , adu cu tine pe oricine crezi că ar avea nevoie de așa ceva, și vei primi în scurt timp confirmare pe mail.

Important! Dacă nu ai primit confirmarea pe e-mail, te rog întâi să verifici folderul spam / junk.

 

Informații esențiale:

CHIȘINĂU

sâmbătă,
21 septembrie, orele 10.00-14.00

Institutul Muncii, sala Polivalentă
(Strada Zimbrului nr. 10)

IAȘI

duminică,
22 septembrie, orele 10.00-14.00

Hotel Arnia, sala Pușkin
(Sos Arcu nr. 26)

Galerie

poza-conferinta-coachinglasuperlativ-5.jpeg
poza-conferinta-coachinglasuperlativ-3.jpeg